T: +386 (02) 780 02 01 | E: dar@dar-ptuj.si
 

Dar d.o.o.

Ponudba opreme za dom

Varovanje zasebnosti

Podjetje Dar d.o.o. varuje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Osebne podatke obdelujemo na zakonit in pregleden način, skladno z nameni za katere so pridobljeni. Podatke varujemo na način, da so ustrezno zavarovani pred nedovoljeno in nezakonito obdelavo ter nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodbo.

Dostopi do podatkov so omogočeni in odobreni le pooblaščenim osebam, ki delujejo v podjetju Dar d.o.o. Zbrani podatki se ne uporabljajo za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov. Podatki se ne prenašajo v tretje države. Podatki se posredujejo tretjim osebam le, če tako določa zakonodaja ali pogodba o pogodbeni obdelavi.

Prijava na obveščanje

Osebne podatke (elektronski naslov, ime in priimek) na strani zbiramo preko obrazca za prijavo na elektronsko obveščanje. Za tovrstno pošiljanje obvestil hranimo v naši bazi samo vaš elektronski naslov in vaše ime in priimek. Na vaš elektrosnki naslov vam bomo pošiljali samo aktualne ponudbe in reklamne kataloge z našo ponudbo. V vsakem sporočilu imate povezavo do odjave. Odjavite se lahko tudi na naši strani pod upravljanjem prijav. Za vse informacije smo van na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Če se strinjate, da vas še naprej obveščamo o dejavnostih podjetja Dar d.o.o., vas prosimo da nam to sporočite preko prijave na obveščanje ali direktnega kontakta na naš naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Možnost odjave boste imeli tudi na vsakem našem nadaljnjem poslanem obvestilu. Kršitve upravljanja in obdelav osebnih podatkov na področju Republike Slovenije obravnava informacijski pooblaščenec Republike Slovenije.

Kontaktni obrazec

Preko kontaktnega obrazca na naši strani lahko pošljete povpraševanje ali nas kontaktirate z drugimi nameni. Zbiramo naslednje podatke:

  • ime in priimek
  • elektronski nalsov

Podatke hranimo in uporabljamo samo za namene kotaktiranja. Podatkov ne delimo tretjim osebam. 

Vaše podatke, ki so shranjeni v naši bazi in ste nam jih posredovali bomo uporabili izključno za obveščanje o delovanju organizacije in njenih partnerjev. 

Podatke obdeluje in hrani organizacija  DAR, TRGOVSKO PODJETJE NA VELIKO IN MALO d.o.o., Nova vas pri Ptuju 53, 2250 Ptuj. Vse informacije o uporabi, hrambi ali umiku iz naše baze lahko dobite preko našega e-nasova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali preko telefonske številke +386 2 780 02 00.

Na spletni strani uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.